MOBILTELEFON

VAD VI GÖR

FRILANS ELLER INTERIMSLÖSNING

På långa eller korta uppdrag löser vi ert behov av en marknadschef, kommunikationschef, marknadsansvarig, kommunikatör eller marknadsförare.  Titel är egentligen mindre viktigt, huvudsaken är att vår roll gynnar lyfter ert företag...

VARUMÄRKE

Vi hjälper till att ta fram en plattform för hur omvärlden ska uppfatta ditt företag och som ni kan luta er mot när ni ska kommunicera i era kanaler.

WEBB

Genom ett effektiv system i kombination med stor erfarenhet inom design och copy erbjuder vi därför snabb leverans med kvalité.

SOCIALA MEDIER

Vi kan hjälpa dig ta fram en strategi för sociala medier men även se till så att era kanaler blir löpande uppdaterade.

PR

Publicitet i andras kanaler skapar högre trovärdighet och det finns alltid något intressant i ditt bolag som andra medier vill skriva om. Vi hjälper dig att hitta vinklarna för att det ska ske.

COPY

Vi kan producera alla sorters texter såsom web, pressreleaser, årsredovisningar, tidningar, interna dokument, broschyrer m.m. Eller så kan vi helt enkelt bara ge en extra krydda till befintliga texter. Oavsett vilket behov du har, kan vi hjälpa till.

MARKNADSAKTIVITER

Kanalerna idag är oändliga. Vare sig det är köpt annonsutrymme, events, mässor, sponsring, influencers etc. Vi hjälper dig från planering till genomförande.